Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 120 g de cebolla
- 2 hoja de laurel seca
- 1800 - 2000 g de pulpo congelado (previamente descongelado y cortado en trozos)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de perejil fresco picado
Masa
- 250 g de harina
- 30 g de mantequilla
- 5 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- aceite de oliva virgen extra para untar
Para empanar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 500 g de pan rallado (para empanar)
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2u.
Empanadillas de Lorca
2u.
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1u.
Empanada de raxo
2u. 30min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Empanada de sardinas
1h 15min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Empanada de maíz con congrio
2u.
Empanada de bacalao y manzana
1u. 40min
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min