Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 120 g de cebolla
- 2 hoja de laurel seca
- 1800 - 2000 g de pulpo congelado (previamente descongelado y cortado en trozos)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de perejil fresco picado
Masa
- 250 g de harina
- 30 g de mantequilla
- 5 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- aceite de oliva virgen extra para untar
Para empanar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 500 g de pan rallado (para empanar)
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1 Std.
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Croquetas de carabineros
10h
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Hojaldre de mejillones y verduras
1 Std.
Cupcakes con palomitas y toffee salado
1 Std. 50 Min
Empanada de alcachofas
1 Std.
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1 Std.
Crujiente de coliflor
1 Std.
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.