Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piedras de carbón
- 1 - 2 pimientos rojos entreverados para asar
- 90 g de harina
- 25 g de azúcar moreno
- 50 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 1 pellizco de polvo ahumado (sosa)
Ceniza
- 100 g de clara de huevo
- 1 sobre de tinta de calamar
- 150 g de azúcar
Jugo de carne
- 150 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero en trozos
- 500 g de vino blanco seco
- 750 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de fondo de buey
Minichuletitas
- 2 costillares de conejo
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Presentación
- 1 pellizco de sal de Guerande
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2532 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 33.45 g
- Vetten
- 33.12 g
- Vezels
- 1.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45 分钟
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 dk
Albóndigas en salsa española para dos
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min