Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chalotas
- 20 g de aceite de oliva
- 40 g de zumo de naranja
- 50 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de curry en polvo (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 mejillones frescos (aprox. 1000 g)
- 40 g de nata
- 1 cucharada de maicena
- aceite de oliva (para saltear los champiñones)
- 6 champiñones en cuartos (150 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 tomate (pelado, sin semillas) en dados pequeños
- 12 hojas de perejil fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4.07 g
- Koolhydraten
- 3.44 g
- Vetten
- 3.57 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Almejas con salsa de azafrán
30min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6u. 20min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1h
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4h 20min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Crema de espárragos y gambas
30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min