Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chalotas
- 20 g de aceite de oliva
- 40 g de zumo de naranja
- 50 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de curry en polvo (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 mejillones frescos (aprox. 1000 g)
- 40 g de nata
- 1 cucharada de maicena
- aceite de oliva (para saltear los champiñones)
- 6 champiñones en cuartos (150 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 tomate (pelado, sin semillas) en dados pequeños
- 12 hojas de perejil fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4.07 g
- Koolhydraten
- 3.44 g
- Vetten
- 3.57 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Bricks de cangrejo
35min
Crema de ostras
20min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min