Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipirones
- 20 chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
- 2 manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de piñones
- 500 g de agua
Salsa
- 1 morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 80 g de vino Pedro Ximénez
Montaje
- 1 cucharada de harina
- 100 - 150 g de aceite para freír
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 8 - 10 tallos de cebollino
- 1 cucharada de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 871 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 5.04 g
- Vetten
- 17.58 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de mejillones
9 godz. 10 min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 dk
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 Std. 20 Min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Tigres
1sa
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min