Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipirones
- 20 chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
- 2 manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de piñones
- 500 g de agua
Salsa
- 1 morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 80 g de vino Pedro Ximénez
Montaje
- 1 cucharada de harina
- 100 - 150 g de aceite para freír
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 8 - 10 tallos de cebollino
- 1 cucharada de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 871 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 5.04 g
- Vetten
- 17.58 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde
20 分钟
Crema de andaricas
50min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Chipirones rellenos
1h 10min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1小时
Calamares en su tinta
1h 5min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Piernas de cordero con dos rellenos
2 Std. 15 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 分钟
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 分钟
Rodaballo con patatas panadera
40 分钟