Compatibele versies
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de aceite de girasol
- 6 dientes de ajo
- 1 - 2 de hojas de laurel secas
- 1 trozo de guindilla roja
- 4 lomos de bacalao desalado (500 g) con piel
- ½ pimiento rojo cortado en tiras
- 700 g de agua
- 3 - 4 patatas cortadas en rodajas gruesas
- 3 - 4 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12sa 30 dk
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min