Compatibele versies
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de aceite de girasol
- 6 dientes de ajo
- 1 - 2 de hojas de laurel secas
- 1 trozo de guindilla roja
- 4 lomos de bacalao desalado (500 g) con piel
- ½ pimiento rojo cortado en tiras
- 700 g de agua
- 3 - 4 patatas cortadas en rodajas gruesas
- 3 - 4 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardinas en escabeche
48h 25min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1小时
Bacalao Club Ranero
1小时
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 Std. 20 Min
Fumet de pescado y gambas
20 分钟
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 分钟
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 分钟
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min