Compatibele versies
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jugo de gallo
- 1 capón de corral
- 1 cebolla en gajos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 1 limón (reserve ralladura para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
Merluza al vapor
- 500 g de agua
- 3 - 4 hojas de limonero
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (reserve una ramita para decorar)
- 4 cebollitas francesas
- 4 lomos de merluza (150 g c/u)
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 676 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Rape a la jardinera
40min
Solomillo de ternera al vapor
15 min
Cocotte de flan de pescado (sin lactosa)
40min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Merluza al vapor de almejas
30min