Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de jamón serrano cortado en dados
- 300 g de carne de conejo en trozos (deshuesada y con el hígado)
- 200 g de carne de gallina deshuesada
- 200 g de magro de cerdo en trozos (secreto)
- 100 g de tocino fresco en dados
- 75 - 100 g de hígado de cerdo en trozos
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1100 - 1200 g de agua
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de aceite de aguacate
- 2 clavos
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas para decorar
- 50 g de piñones para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 606 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40min
Champiñones en vinagre
35min
Roscos chiclaneros
1h
Chips de fabada y sus dips
3h 50min
Alioli
10min
Caldereta manchega
1h
Moldes de arroz glutinoso al vapor con carne de cerdo
2h 30min
Pestiños borrachuelos
50min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min