Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de jamón serrano cortado en dados
- 300 g de carne de conejo en trozos (deshuesada y con el hígado)
- 200 g de carne de gallina deshuesada
- 200 g de magro de cerdo en trozos (secreto)
- 100 g de tocino fresco en dados
- 75 - 100 g de hígado de cerdo en trozos
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1100 - 1200 g de agua
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de aceite de aguacate
- 2 clavos
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas para decorar
- 50 g de piñones para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 606 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alioli
10 min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Salmorejo
10 min
Salsa verde
20 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 Std. 50 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1j 10 menit
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Pan frito indio (panipuri)
1j
Chips de fabada y sus dips
3 godz. 50 min