Compatibele versies
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocido
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso de espinazo en salazón
- 250 g de morcillo de ternera
- 20 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- 1 morcilla de cebolla suave (aprox. 100 g)
- 250 g de carne de pollo
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 100 g)
- 1 nabo en trozos (aprox. 80 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
Velo de garbanzos
- 1 sobre de agaragar (4 g)
Terminación
- 1 baguette congelada (cortada en láminas muy finas y tostadas)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 6.04 g
- Koolhydraten
- 6.92 g
- Vetten
- 6.33 g
- Vezels
- 2.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie de pato
33 Std.
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14h 50min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Codornices en pétalos de rosa (Como agua para chocolate)
1 Std. 30 Min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3 Std.
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
1小时 20 分钟
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1小时 20 分钟
Chips de fabada y sus dips
3 godz. 50 min
Crema de ostras
20 Min