Compatibele versies
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocido
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso de espinazo en salazón
- 250 g de morcillo de ternera
- 20 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- 1 morcilla de cebolla suave (aprox. 100 g)
- 250 g de carne de pollo
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 100 g)
- 1 nabo en trozos (aprox. 80 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
Velo de garbanzos
- 1 sobre de agaragar (4 g)
Terminación
- 1 baguette congelada (cortada en láminas muy finas y tostadas)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 6.04 g
- Koolhydraten
- 6.92 g
- Vetten
- 6.33 g
- Vezels
- 2.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Morteruelo
13sa 15 dk
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Cardo con carabineros
1 Std.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Albóndigas con setas
35min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 min