Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaseado blanco
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
Pasta de almendra
- 200 g de azúcar glas (y un poco más para trabajar la masa)
- 200 g de almendra molida
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 6 gotas de colorante alimentario verde
Relleno
- 250 g de azúcar glas
- 500 g de queso ricota de oveja
- 100 g de pepitas de chocolate negro
Montaje y decoración
-
1
bizcocho genovés cortado en tiras de 5 mm
of 24 bizcochos de soletilla - 60 g de agua
- 40 g de brandy
- 100 g de frutas confitadas variadas (naranja, calabazote, ciruela, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 85.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min
Roux
10min
Florentinos
1 godz. 15 min
Focaccia dulce de avellanas
2h 45 min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Kouign-amann
4hod. 10min
Salsa de tomate
40 min
Salsa bearnesa
15min
Ensalada de frutos del mar con vinagreta de puerro
1 Std. 20 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Bacalao a la veneciana con polenta
45 min
Aperitivo de Piamonte
25min