Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 ciruelas pasas sin hueso
- 100 g de pasas sin semillas
- 50 g de brandy
Masa quebrada
- 350 g de harina de repostería
- 130 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y un poco más para el molde)
- 70 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 clara de huevo para pincelar la masa
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche desnatada
- 50 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharadita de vainilla líquida
of 1 cucharadita de azúcar vainillado
Montaje
- 100 g de piñones
- 100 g de nueces peladas picadas
Glaseado de mermelada
- 3 cucharadas de mermelada de albaricoque
- 2 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1407 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de queso suiza
4 godz. 10 min
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1h
Tarta de naranja
5 godz.
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Mince pies
1h
Carbayones
1 Std. 25 Min
Membrillo con agaragar
2 godz. 35 min
Tarta bombón de avellanas
7 Std.
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Tarrina de fresón y pera
24h
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5 godz.
Cassata siciliana
6h 30min