Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Montaje
- 200 g de azúcar
- 20 g de sal
- 30 - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (para untar el molde)
Masa
- 270 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 65 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Bloque de mantequilla
- 350 g de mantequilla
- 120 g de azúcar
- 20 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Hojaldre y armado
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1697 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 3.33 g
- Koolhydraten
- 45.21 g
- Vetten
- 23.54 g
- Vezels
- 1.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Christmas trifle
3h 30min
Pera en hojaldre y ensalada con roquefort y nueces
45min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Croque monsieur
30min
Galets a la borgoñona
30min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20 min
Cassata siciliana
6h 30 min
Galletas Springerle
10h
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Sándwich de nata
8h
Crêpes soufflés
1h
Crêpes de manzana
1h 30min