Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Montaje
- 200 g de azúcar
- 20 g de sal
- 30 - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (para untar el molde)
Masa
- 270 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 65 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Bloque de mantequilla
- 350 g de mantequilla
- 120 g de azúcar
- 20 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Hojaldre y armado
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1697 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 3.33 g
- Koolhydraten
- 45.21 g
- Vetten
- 23.54 g
- Vezels
- 1.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Medias lunas de vainilla y avellanas
2 godz. 15 min
Pastelitos de manzana y canela
1h 40min
Crêpes de sarraceno con salmón
1sa 10 dk
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3u.
Cubiletes (Asturias)
1 godz. 50 min
Masa para wontons
1 godz. 15 min
Magdalenas de polenta con hojas de salvia
30 min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 min