Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 85 g de azúcar
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 250 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para engrasar los moldes)
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de almendra molida
- 300 g de azúcar
- 2 huevos
- 50 g de vino de Jerez dulce
- 50 g de leche
Montaje
-
1 - 2
cucharadas de almendras crudas sin piel
of 1 - 2 cucharadas de granillo de almendra tostado - 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1812 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Mierensinas
1 Std. 10 Min
Panecillos de San Ignacio
25h
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Melindres (Galicia)
1 godz.
Pastas de avellanas
1h 45min
Tozzetti
1 godz. 30 min
Corbatas (Cantabría)
3h 10min
Trenzas de avellana
1h 45min
Besos de dama
1 godz.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Albóndigas de bonito
45 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.