Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 120 g de mantequilla (a temperatura ambiente en trozos)
- 60 g de agua de azahar
Relleno
- 230 g de azúcar
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de agua de azahar
- 1 clara de huevo
Montaje de los cuernos de gacela
- 1 claras de huevo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Roscos chiclaneros
1 Std.
Pestiños borrachuelos
50min
Pastela moruna
5 godz. 30 min
Arroz caldoso con pez espada
40 Min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2 Std. 40 Min
Helado de leche con aroma de anís
7h
Pan ácimo
1 Std. 50 Min
Dip de ajoblanco
5 Min
Bizcocho turco de té (cayli kek)
1 Std.
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Pan frito indio (panipuri)
1 Std.
Morteruelo
13h 15min