Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 250 g de calabacín en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
- 2 dientes de ajo
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 6 hojas de salvia fresca limpias y secas
- 1 cucharadita rasa de orégano seco
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de sidra
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas al ajillo
50 min
Berenjenas confitadas
35 min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2 godz. 15 min
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Calabacín confitado
40 min
Bacalao a la veneciana con polenta
45 min
Pasta con salsa de hinojo al limón
30 min
Verduras escabechadas
12h 30min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Berenjenas rellenas con huevo
1sa