Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 250 g de calabacín en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
- 2 dientes de ajo
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 6 hojas de salvia fresca limpias y secas
- 1 cucharadita rasa de orégano seco
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de sidra
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Alcachofas a la romana
50 min
Alcachofas al limón
40 Min
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Chutney de fresas
24 Std.
Berenjenas confitadas
35 Min
Cuajado de leche con yogur de cabra
2h 5min
Calabacín confitado
40 Min
Compota de berenjenas
35 Min
Berenjenas al ajillo
50 min
Berenjenas rellenas con huevo
1 Std.