Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50min
Pollo en pepitoria
45min
Caldo base
55min
Cocido francés (Pot-au-feu)
1h 15 min
Pak choi salteado
10 min
Estofado de ciervo
1h
Salsa bearnesa
15min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Daikon rehogado
20 min
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9h 15min