Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polvo de ajo
- 6 dientes de ajo
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
Solomillos en salsa de hinojo
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- 2 cucharaditas de granos de pimienta rosa
- 120 g de queso mascarpone
- 1 cucharada de extracto de buey
- 30 g de brandy
- 2 solomillos de cerdo ibérico (600 g)
- 2 naranjas peladas y en gajos (sin nada de parte blanca)
- 1 bulbo de hinojo cortado en gajos (aprox. 300 g)
- 40 g de mantequilla
- 200 g de agua
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 26.92 g
- Koolhydraten
- 4.62 g
- Vetten
- 36.36 g
- Vezels
- 0.91 g
Alternatieve recepten
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4ч. 20 мин.
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Cochinillo asado con patatas panadera
2ч. 30 мин.
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3ч.
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Caldereta manchega
1h
Cordero al ajillo
1h