Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de sémola de trigo
- 2 huevos (100-105 g)
- 10 g de aceite de oliva
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 120 g de zanahoria en trozos
- 100 g de tallos de apio en trozos
- 20 g de mantequilla (y algo más para untar el molde)
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada mixta
- 100 g de dados de beicon
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 80 g de vino tinto
- 100 g de leche
- 1 cucharadita rasa de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 hoja de laurel seca
Bechamel y horneado
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 60 - 80 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2541 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 20.78 g
- Koolhydraten
- 35.31 g
- Vetten
- 42.61 g
- Vezels
- 3.44 g
Alternatieve recepten
Salchichas de pollo con parmesano
30min
Rollitos de jamón y lechuga con salsa agridulce
30min
Lasaña de cordero y espinacas
1 Std. 20 Min
Fideuá de verduras
40p
Pollo al chilindrón
45min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Crêpes de gazpacho
1h
Galets a la borgoñona
30min
Espaguetis con albóndigas fantasmagóricos
1 Std. 25 Min
Albóndigas en salsa española
55 min
Aperitivos de hojaldre
25 Min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 Min