Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 10 g de aceite de oliva
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 250 g de mozzarella en trozos (escurrida)
- 250 g de requesón (bien escurrido)
- 2 huevos
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Bechamel
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 20 g de mantequilla
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Preparación
- harina para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 150 - 200 g de jamón cocido en lonchas (10x12 cm)
- 10 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2630 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cuatro quesos
25 Min
Farfalle a los cuatro quesos
25 Min
Patatas gratinadas con crema de queso
50 Min
Tartaletas de queso soufflé
35 Min
Crostini con quesos y tomates secos
20 Min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 Std.
Choux de queso
1h 10 min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Croquetas de arroz con parmesano
1 Std.
Quiche de tomate y atún
30 Min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min