Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal
Relleno
- 1 diente de ajo
- 300 g de calabacines con piel, cortados en dados (1 cm)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 200 g de jamón cocido en lonchas
-
200
g de queso crescenza cortado en trozos
of 200 g de queso tetilla cortado en trozos sin corteza
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3032 kJ / 725 kcal
- Eiwitten
- 32.43 g
- Koolhydraten
- 75.12 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 4.63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1 godz. 30 min
Bollos de pizza
1 Std. 40 Min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 Std. 40 Min
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Crostini con champiñones y queso fontina
35 Min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min
Panzerotti a la romana
1 godz.
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min