Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 620 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Vinagreta de pimientos
5 min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Pastel de cabracho
2h 50min
Casadielles
3 Std.
Crema de cangrejo
35 min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2j
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2j
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Rollo de bonito
1h 10min