Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vino blanco seco
- 2000 g de mejillones frescos limpios
- 2 chalotas (30 g)
- 150 g de puerro en rodajas
- 25 g de mantequilla
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de licor de anís
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1721 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Crema fría de albahaca y piñones
5 min
Menú: Sopa de picadillo. Cordero con salsa de turrón, dátiles y orejones
1 Std. 15 Min
Crema de mejillones
1 Std.
Crema de cangrejo
35 min
Crema de ostras
20 min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Sopa de pescado
55 min
Gazpacho de hierbabuena
10 min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Crema fría de aguacate
5 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min