Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de vermut rojo
- 30 g de piñones crudos
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 40 g de azúcar moreno
- 500 g de cebolleta en juliana
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de judías verdes frescas cortadas en diagonal en trozos de 1 cm
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 40.94 g
- Koolhydraten
- 29.76 g
- Vetten
- 19.83 g
- Vezels
- 5.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Bacalao mozárabe
50 Min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min