Compatibele versies
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corvina con ratatouille
45 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 dk
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30 Min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 dk
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 Std. 40 Min
Rosbif
26 Std. 20 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1sa
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min