Compatibele versies
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Endibias gratinadas
40 min
Vieiras gratinadas con champiñones
45 Min
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30 Min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1h 30min
Tirabeques crujientes y picantes
15min