Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 701 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3.17 g
- Koolhydraten
- 4.23 g
- Vetten
- 15.29 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas al ajillo
50 min
Berenjenas confitadas
35min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Coles de Bruselas con castañas
30min
Calabacín confitado
40min
Acelgas con patatas
45 min
Endibias gratinadas
40min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 min
Arroz con hinojo y col
30min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Acelgas en adobillo
40min
Acelgas con bechamel
50 min