Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 524 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1.75 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 Std.
Pechuga de pavo al curry
50 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 Std.
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Menú: Crema de lechuga. Lubina con patatas y salsa de berros
30 Min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1 Std.
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Mero y calabacín
30 Min
Dorada a la veneciana
55min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 Min
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min