Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 524 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1.75 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 мин.
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Pechugas rellenas de endibias y queso de cabra
1 godz. 10 min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 godz. 10 min
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1h 40min
Brochetas picantes de pavo
1 godz.
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30min
Pechuga de pavo con costra de frutos secos y puré de manzanas
1 godz.
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1 godz.
Pavo al curry con arroz
30 min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min