Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 90 g de aceite de oliva
- 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
- 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
- 4 pellizcos de sal
- 4 huevos medianos
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 80 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1437.5 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30min
Coles de Bruselas con castañas
30min
Verduras rellenas
1h 20 min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1h
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40min
Áspic de verduras y huevo
4h
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h
Bolas de arroz al vapor
2h
Chuletas de cerdo con puré de remolacha
1h