Compatibele versies
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g de calabacín con piel
- 250 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm y salpimentado)
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de curry en polvo
- ¼ cucharadita de comino en grano
- 40 g de nata
- 40 g de queso quark
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 132 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Boletus con foie en papillote
30min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Milhojas frío de verduras con queso de cabra y langostinos
1h 30min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20 min