Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tomate maduro (180 g) cortado en cuartos
- 1 pimiento verde (60 g) cortado en trozos
- 1 cebolleta tierna (80 g) cortada en rodajas
- 1 pellizco de cayena molida
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 yogur natural desnatado
- 1 chile jalapeño fresco partido a la mitad y sin pepitas
- 3 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
endibias
of 12 tallos de apio
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 83 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1.65 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 0.25 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sal de algas para pescados y mariscos
5 min
Calabacín confitado
40min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1ч. 10 мин.
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15min
Tomates rellenos con champiñones y frutos secos
1 godz. 5 min
Tarros con verduras de verano
8ч. 35 мин.
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35min
Croquetas vegetales
35min
Lasaña vegetal de pasta fresca al huevo
30min
Berenjenas a la crema
1h
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20min