Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tomate maduro (180 g) cortado en cuartos
- 1 pimiento verde (60 g) cortado en trozos
- 1 cebolleta tierna (80 g) cortada en rodajas
- 1 pellizco de cayena molida
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 yogur natural desnatado
- 1 chile jalapeño fresco partido a la mitad y sin pepitas
- 3 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
endibias
of 12 tallos de apio
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 83 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1.65 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 0.25 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho verde
10min
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35 min
Galantina de pavo rellena
5 Std. 30 Min
Bloody Mary de remolacha
5min
Minihamburguesas de bonito
3h 40min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Endibias gratinadas
40 min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2 godz. 15 min