Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa vierge
- 4 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 filetes de anchoa en aceite, en trozos
- 400 g de tomate troceado en conserva (escurridos)
- 6 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 40 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de pimienta molida
Brochetas de verduras
- 12 tomates cherry en mitades
- 12 ramilletes de coliflor (aprox. 300 g)
- 6 champiñones portobello en mitades (aprox. 150 g)
- 1 calabacín pequeño con piel, en rodajas de 1 cm (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en rodajas de 5 mm (aprox. 100 g)
- 1 pellizco de sal
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de verduras guisadas
20min
Verduras variadas marinadas
3h 40min
Aperitivo de Piamonte
25min
Ensalada de frutas y verduras al vapor con vinagreta de naranja
20min
Ensalada de vegetales
5min
Tortillas a la francesa rellenas de pisto lucense
30min
Ensalada de primavera con huevos poché
25min
Ensalada de verduras troceadas
10min
Ensalada de pasta integral
25min
Tostadas con queso de cabra, compota de frutas y granola
50 min
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20min
Berenjenas rellenas con huevo
1h