Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puerros al vapor y flanes de queso de cabra
- mantequilla para engrasar
- 2 huevos
- 130 g de leche
- 140 g de queso de cabra fresco
- 40 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 300 g de puerros (solo la parte blanca) en trozos (5 mm)
- 50 g de pimiento rojo en dados (1 cm)
Salsa de yogur
- 60 g de queso de cabra fresco
- 125 g de yogur natural
- 6 tallos de cebollino picados
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida (ajuste a su gusto)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Empanada de langostinos, queso crema y cebolla confitada
1 Std. 40 Min
Quiche de cebolla
1 Std.
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Pastel de tortillas
1 Std. 15 Min
Parmentier de setas
1h 10min
Setas a la crema
20min
Endibias gratinadas
40 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Brazo de bacalao
1 Std. 30 Min
Huevos en cocotte con puerros
40 Min
Flan de queso azul para dos
30 Min