Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de mantequilla
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 3 huevos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de leche
- 180 g de harina (y un poco más para el molde)
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 180 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 2 cucharadas de semillas de sésamo negro
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1082 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 9.42 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 18.94 g
- Vezels
- 1.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1 Std.
Bruschetta de caponata siciliana
1 Std.
Hojaldres con berenjena
40 Min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 min
Quiche de queso azul
1 Std.
Dip de queso feta
5 min
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 Std.
Dip de tomates secos
5 min
Cheesecake salado con tomates cherry
3 godz. 40 min
Aperitivos de hojaldre
25min
Quiche de tomate y atún
30min