Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de mantequilla
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 3 huevos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de leche
- 180 g de harina (y un poco más para el molde)
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 180 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 2 cucharadas de semillas de sésamo negro
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1082 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 9.42 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 18.94 g
- Vezels
- 1.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 Min
Terrina de pisto con salsa de champiñones
3h
Tarta salada de puerros
1h 10min
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1 Std.
Rollerpizza
1 Std.
Dip de sardinillas con tomate
5min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Pan de molde de piquillos
2h
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1 Std. 40 Min
Dip de nata y gorgonzola
5min
Frittata de espárragos y champiñones
40 Min