Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 30 espárragos verdes
- aceite de oliva (para pincelar)
- 6 huevos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 6 - 8 rabanitos
Salsa
- 6 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas picadas)
- 10 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 747 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flores de alcachofa
2h
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Alcachofas a la romana
50 Min
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
2 Std. 30 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 menit
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1j
Salmón con pak choi a la pimienta verde
20 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 menit
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 Min