Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano cortado en trozos (3-4 cm)
-
30
g de queso pecorino cortado en trozos (3-4 cm)
of 30 g de queso manchego cortado en trozos (3-4 cm) - 30 g de piñones
- ½ diente de ajo
- 80 g de hojas de albahaca frescas (limpias y secas)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de agua
- 250 g de patata cortada en trozos (1-2 cm)
- 100 g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos (3-4 cm)
- 400 g de tallarines
- 3 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2277 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 14.48 g
- Koolhydraten
- 54.49 g
- Vetten
- 29.88 g
- Vezels
- 4.94 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis integrales con salsa Alfredo
20 min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Tagliatelle con boletus
1h
Causa limeña
1h 10min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30min
Espaguetis a las hierbas aromáticas con queso crema
30min
Pasta con salsa de hinojo al limón
30min
Lentejas con arroz y cebolla frita (Mujadarrah) - Irán
3 Std.
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 Std. 30 Min
Arroz pilaf con frutos rojos
45 min
Cuscús de salmón al vapor con piña
1h 45 min