Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolleta
- 500 g de atún fresco en trozos
- 1 huevo
- 2 cucharadas de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 - 60 g de harina
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
-
50
g de sake
of 50 g de vino de Jerez seco - 75 g de mirin
- 2 cucharaditas colmadas de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 17.68 g
- Vetten
- 29.18 g
- Vezels
- 0.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Hamburguesas de pez espada
15min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35min
Hamburguesas de atún
3 Std. 40 Min
Tartar de buey
10min
Panes pita
1h 50 min.
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
40min
Ternera rellena de champiñones y queso azul
1 Std. 10 Min
Hamburguesa de atún
15min
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1h
Paté de champiñones y nueces
5min