Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en rodajas de aprox. 1 cm)
- 600 g de chucrut en conserva (bien escurrido)
- 800 g de lomos de salmón fresco (6 lomos de aprox. 130 g c/u)
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 cucharada de granos de pimienta rosa
Salsa
- 100 g de crème fraîche
- 1 cucharada de mostaza de Dijon
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao mozárabe
50min
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1 Std. 40 Min
Bacalao a la veneciana con polenta
45min
Ensalada de algas y setas
40min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1h 30min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35min
Terrina de salmón con mango
3h 20min
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30min
Tarta de queso cremoso con hierbas
2h 15 min.