Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 col china (aprox. 800 g)
- 120 g de sal
- 25 g de arroz de grano redondo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de azúcar de caña integral
- 60 g de cebolla
- 4 - 6 dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco
- 60 g de salsa de pescado
-
4
cucharadas de guindilla seca desmenuzada coreana (gochugaru)
of 4 cucharadas de pimentón picante - 50 g de zanahoria en juliana fina
- 100 g de rábano daikon en juliana fina
- 4 rabanitos en juliana fina
- 4 cebolletas rectas en juliana o rodajas finas
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 1014 kJ / 242.6 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscús de cordero
1h 5min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 Min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 Std. 40 Min
Pak choi salteado
10min
Baharat turco - Oriente Próximo
15min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 Min
Sopa de miso con vegetales
20 Min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Misoshiru (sopa de miso)
40min
Curry indio de verduras
40min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 Min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min