Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de yogur
- 2 ramitas de menta fresca
- 4 ramitas de cilantro fresco
- ¼ de chile verde fresco (optioneel)
- 70 g de tomate cortado en dados
- 2 yogures de soja
- 1 pellizco de sal
Pakora de berenjena
- 1 - 2 berenjenas con piel cortadas en rodajas finas (500 g)
- 3 cucharaditas de sal
- 200 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de comino en grano
- ¼ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel de garbanzos
13h
Hamburguesas de soja
35min
Crumble estilo indio
1 Std.
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1 Std. 30 Min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Curry indio de verduras
40 Min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Croquetas de patata y migas con kale y judías
1 Std.
Lasaña de soja a la florentina
1 Std. 30 Min
Falafel
1 Std.
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 Min
Seitán
4h 30min