Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de alga wakame deshidratada
- 150 g de pepino en rodajas de 1-2 mm
- 2 ½ cucharadita de sal
- 5 - 6 cubitos de hielo
- agua fría
- 1200 g de agua (y algo más para hidratar el alga y remojar el pepino)
- 250 g de fideos soba secos
- 100 g de zanahoria en tiras finas
- 150 g de rabanitos en rodajas de 1-2 mm
- 200 g de tomates cherry en mitades
Aliño de miso
- 10 g de jengibre fresco
- 70 g de aceite de girasol
- 30 g de zumo de limón
- 15 g de vinagre de arroz
- 15 g de salsa de soja
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de pasta de miso blanco (shiro miso)
- 15 g de aceite de sésamo tostado
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- ½ cucharadita de shichimi togarashi (7 especias japonesas), ver receta básica
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de garbanzos con tofu
25 min
Ensalada de lentejas al estilo griego
15 min
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1h 50min
Bol tex-mex
50 dk
Nasi Goreng
50 dk
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10min
Biryani de cordero - India
1h 20min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45 dk
Plátanos asados con queso y mojo verde
45 dk
Curry madrás - Subcontinente indio
15 min
Tabulé - Líbano
2 Std. 15 Min
Garam masala - Subcontinente indio
5 min