Compatibele versies
Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
- 150 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra (optioneel)
Salsa
- 1 diente de ajo
-
1 - 2
pimientas de Cayena secas enteras
of 1 trozo de guindilla seca - 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 100 g de vino blanco seco
- 1000 de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2120 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 23.92 g
- Koolhydraten
- 52.29 g
- Vetten
- 24.39 g
- Vezels
- 6.14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña de lentejas vegana
2 godz. 20 min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15min
Barritas energéticas de frutos secos
1h 15min
Gofres sin gluten
50 min
Masa sablé sin gluten
1h
Quiche de verduras sin huevo
2 Std. 30 Min
Judías al horno con verduras
30min
Smoothie bowl de kale y manzana
5min
Lasaña sin gluten
2h
Ensalada de quinoa y queso feta (sin gluten)
1h
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
45 min
Soufflés de queso (sin gluten)
45 min