Compatibele versies
Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
- 150 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra (optioneel)
Salsa
- 1 diente de ajo
-
1 - 2
pimientas de Cayena secas enteras
of 1 trozo de guindilla seca - 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 100 g de vino blanco seco
- 1000 de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2120 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 23.92 g
- Koolhydraten
- 52.29 g
- Vetten
- 24.39 g
- Vezels
- 6.14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2h 15min
Scones sin gluten
30min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 Std. 35 Min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Pan exprés sin gluten
1h
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 godz. 20 min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min