Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares (aprox. 35x25 cm)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de miel
- 20 g de zumo de lima
- 2 dientes de ajo
- 500 g de carne picada de cordero
- 30 g de tomate concentrado
- 2 pellizcos de chile seco desmenuzado
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 2 cucharaditas de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
- 1 cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 30 g de piñones
- 3 cucharadas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de menta fresca (solo las hojas picadas)
- 100 g de granos de granada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2290 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 42.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabulé - Líbano
2h 15 min.
Sopa harira con pollo
1 Std. 25 Min
Misoshiru (sopa de miso)
40min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1h 15min
Pasta de chiles tailandesa (Nam prik pao)
10min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 Std. 40 Min
Fish pie (Reino Unido)
1h 20min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Biryani de cordero - India
1h 20min
Pollo con mole poblano
1h 20min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min