![Tarta de hojaldre y cordero - Líbano Tarta de hojaldre y cordero - Líbano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3F7AA135-7B7A-41CC-BAB6-8D2C1FB0EB06/Derivates/3F1EEC0E-4A2A-406F-AD8B-15D9684345B0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares (aprox. 35x25 cm)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de miel
- 20 g de zumo de lima
- 2 dientes de ajo
- 500 g de carne picada de cordero
- 30 g de tomate concentrado
- 2 pellizcos de chile seco desmenuzado
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 2 cucharaditas de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
- 1 cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 30 g de piñones
- 3 cucharadas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de menta fresca (solo las hojas picadas)
- 100 g de granos de granada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2290 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 42.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta de chiles tailandesa (Nam prik pao)
10min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1sa 5 dk
Hamburguesa de cordero deshilachado al vino tinto con aros de cebolla
1h 40 min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1h 20min
Rillettes de cerdo
2h 10min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1 Std. 25 Min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 dk
Tabulé - Líbano
2 Std. 15 Min
Maakouda (buñuelos de patata)
2 Std.
Falafel de garbanzos
13 Std.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10 min.