Compatibele versies
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas) en trozos
- 3 - 4 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 3 - 4 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva (y un chorrito más para engrasar el molde)
- 70 g de guisantes frescos
- 70 g de espárragos verdes cortados en trozos de 2 cm
- 70 g de habas frescas
- 4 huevos
- 40 g de queso parmesano rallado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 3 - 4 ramitas de menta fresca (solo las hojas) picadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de guisantes y zanahorias
1 godz. 20 min
Chop suey vegetariano
30 Min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 Min
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35 dk
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 Min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1 Std. 15 Min
Pizza de remolacha y kale
2 Std. 30 Min
Pastel de lentejas
6h
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1sa
Ensalada de verduras guisadas
20 Min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 dk
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min