Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 bulbos de hinojo cortados en trozos
- 200 g de arroz bomba
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 15 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ¼ de cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1582 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 4.91 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.56 g
- Vezels
- 3.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 Min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Sopa fría de pepino y remolacha
10 min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 godz. 40 min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Espelta estilo risotto con verduras
1 Std.
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8 Std. 30 Min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 Min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 Std. 10 Min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 Min
Curry de calabaza y pollo
40 min