Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
- 50 g de cebolla en dos trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
- 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
- 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
- 1000 g de agua
-
2
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 2 pastillas de caldo de verduras -
100
g de queso manchego semicurado, en dados (1 cm)
of 100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 2374 kJ / 9921 kcal
- Eiwitten
- 108.1 g
- Koolhydraten
- 335.3 g
- Vetten
- 78 g
- Vezels
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45 min
Crema crudívora de brócoli
1sa 10 dk
Hamburguesas de mijo
55 dk
Ensalada de trigo sarraceno con pimientos
45 min
Quinoa con pasas, manzana, pera y zanahoria
25 min
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25 min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40 min
Mijo al curry con pollo y piña (sin gluten)
50 min
Menú: Crema de verduras. Albóndigas de lentejas en salsa
1sa 10 dk
Hummus de guisantes con judiones
45 min