Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 46.56 g
- Koolhydraten
- 5.99 g
- Vetten
- 29.71 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 Std. 30 Min
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Salsa bearnesa
15 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 Std.
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Salsa vizcaína
40 min
Salsa holandesa
15 min
Boquerones fritos con gratén de verduras
55 min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2 Std.
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1h 40min
Albóndigas con salsa de tomate
45 min