Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
- 1 huevo
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
- 50 - 60 g de queso en lonchas
- 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
- 1000 g de agua
- 350 g de patatas en trozos
- 150 g de leche
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 46.56 g
- Koolhydraten
- 5.99 g
- Vetten
- 29.71 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 godz.
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Bonito a la riojana
50min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 Min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1 godz.
Lasaña de cordero y espinacas
1 Std. 20 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Redondo de ternera asado con verduras
1 Std. 35 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min