![Atún en manteca (Andalucía) Atún en manteca (Andalucía)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA092F63-7693-4484-B7BB-E54BDD7CB2CC/Derivates/761083E3-C588-40E1-AB4A-18658FF1460D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 16.63 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 15.18 g
- Vezels
- 0.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamba blanca de Huelva cocida
35 min
Zanahorias baby aliñadas
20 Min
Mojo picón
5min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 мин.
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 мин.
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 godz.
Atún con sabor a Huelva
1 godz.
Albóndigas en salsa de almendras
50 мин.
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Pastela moruna
5h 30min
Emblanco de pescado
45 min
Gazpachuelo
35 min