Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de apio en trozos (tallos y hoja)
- 100 g de puerro en rodajas
- 80 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1000 - 1200 g de carne de cerdo (cabezada) deshuesada, abierta en un filete y salpimentada
- 30 g de nueces peladas
- 20 - 30 g de caramelo líquido
- 400 - 500 g de manzanas Golden (sin piel ni pepitas)
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 pellizcos de jengibre en polvo
- 2 pellizcos de clavo molido
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de anís en grano
- 15 g de azúcar moreno
- 30 g de vino dulce (moscatel, Oporto, Málaga virgen, etc.)
- 20 g de mantequilla en trozos
- 1200 g de agua
- 2 cucharaditas de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2378 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 36.45 g
- Koolhydraten
- 18.71 g
- Vetten
- 38.69 g
- Vezels
- 2.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50 Min
Pollo en pepitoria
45 Min
Pollo con salsa de almendra
50 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15 min
Lomo de cerdo con piña
1h 15 min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 Std.
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 Std. 30 Min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1 Std.
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 Std.
Solomillo de cerdo a la naranja
40 Min