![Pizzetas de carne con espárragos y huevo Pizzetas de carne con espárragos y huevo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5c2fe2ca-e488-4ec0-96fc-5684b7e75536/Derivates/5816ba47-af17-4b63-b7f5-ce3aca0ebb78.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de carne
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate maduro pelado, en cuartos
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de carne picada
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 220 g de agua
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para untar las bandejas)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 200 g de queso mozzarella rallado
- 24 espárragos verdes frescos (sin la parte leñosa)
- 6 huevos
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2386.1 kJ / 570.9 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con borde relleno de queso
1 godz.
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1 godz.
Pizza wraps
1 godz.
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Pizza estilo Chicago
1 Std. 5 Min
Patatas "de luxe"
30 min
Panzerotti a la romana
1 godz.
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2ч. 20 мин.
Molinetes de hojaldre y ternera
35 min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1ч. 30 мин.
Empanadillas de Lorca
2ч.
Brioche de chocolate y avellana
2ч. 20 мин.