Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 8 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 800 g de setas de cardo frescas (partidas en tiras con la mano)
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de queso Cabrales en trozos
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
of 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Pimientos del piquillo rellenos
15min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de piquillos
9h 15min
Lasaña de brócoli
45min
Empanada de bonito
1h 20min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Empanada de dátiles y beicon
1h
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Lasaña de ternera y queso manchego (sin tomate)
1h 50 min.
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1h 45min
Croquetas de otoño con boletus
2 godz. 45 min