Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 8 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 800 g de setas de cardo frescas (partidas en tiras con la mano)
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de queso Cabrales en trozos
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
of 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Empanada de bonito
1 godz. 20 min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Empanada de langostinos, queso crema y cebolla confitada
1 godz. 40 min
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1h 45 min
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Lasaña de morcilla de Burgos
45 min
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min