Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmorejo
- 70 g aceite de oliva
- ½ diente de ajo
- 500 g de tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de pan blanco (solo la miga) del día anterior
- 15 g de vinagre de jerez
Albóndigas de flamenquín
- 150 g de jamón serrano en dados
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de vino de Jerez seco
- 400 g de carne picada de cerdo
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 g de queso emmental en dados de 1 cm (optioneel)
- 1 huevo batido
- 70 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- 24 rebanadas de pan tostadas
- 2 - 3 huevos duros cortados en rodajas
- 24 hojas de hierbabuena fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 851 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 11.23 g
- Vetten
- 14.03 g
- Vezels
- 0.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Falso alioli (ligero)
5 min
Huevos a la flamenca al vapor para dos
25 min
Morteruelo
13 Std. 15 Min
Aros de cebolla
20 min
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45min
Alioli
10 min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Choux de queso
1h 10min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30 min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Patatas bravas en tempura
1h 10min