Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetes de carne de cerdo de aprox. 150 g c/u (grandes y finos)
- 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de zumo de limón
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 lonchas de jamón curado
- 100 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 150 g de pan rallado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2507 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1 Std. 40 Min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4 Std.
Taquitos fritos
1 Std. 40 Min
Hot dog con salsa de pepinillos
45min
Patatas "de luxe"
30min
Panzerotti a la romana
1h
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1h 30min